Aanleggen Zonnepanelen

Is het niet ongelooflijk wat er allemaal gebeurt op het gebied van elektrische installaties. Prof. Dr. Ir. J.F.G. (Sjef) Cobben praat u graag bij over de laatste ontwikkelingen.

Installatie Journaal heeft enkele video’s met Sjef Cobben gemaakt over de elektrotechnische installaties. De eerste gaat over het ontwerpen en aansluiten van pv-installaties (zonnepanelen). Daarbij ontbreekt weleens de benodigde kennis waardoor brand en andere problemen kunnen ontstaan. In deze korte gratis video worden o.a. de volgende zaken behandeld:

Vul uw gegevens in dan ontvangt u van ons een e-mail met een link naar deze gratis video met Sjef Cobben.

Op 9 mei 2019 organiseert Installatie Journaal de Kennismiddag PV-Installaties onder leiding van Sjef Cobben. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het programma en sprekers, vink dan hiernaast "Ja" aan.

Prof.dr.ir. J.F.G. (Sjef) Cobben

Sjef Cobben heeft diverse publicaties op zijn naam staan, levert bijdragen aan magazines in binnen- en buitenland en is regelmatig gastspreker op congressen. Bovendien is Sjef Cobben hoofdredacteur van Kennisbanken E-Installatie, waaronder Kennisbank NEN 1010 en Kennisbank Power Quality. Daarnaast is hij als hoogleraar verbonden aan de TU Eindhoven.